Run to the Moon and Back met Wendy van Dijk

Run to the Moon and Back met Wendy van Dijk

RUN TO THE MOON AND BACK!
Tussen de volle maan op 25 september 2018 en de volle maan op 24 oktober 2018 brengt WENDY heel Nederland in beweging. We leggen samen 768.800 kilometer af om zoveel mogelijk wensen voor zieke kinderen te vervullen. Die afstand, naar de maan en terug, is de uitdaging van de Run to the Moon and Back die wordt georganiseerd voor Make-A-Wish.

Alle kilometers die tijdens de Pijnenburg Bosmarathon gelopen worden doneren wij aan dit sympathieke project.  Wendy van Dijk zal op zondag 14 oktober aanstaande voor de drie jeugdlopen de startschoten lossen! De eerste jeugdloop (1,3 km) is om 10:35 uur, de tweede om 10:45 uur (1,3 km) en de derde om 10:55 uur (2,1 km). En jij kunt er bij zijn!

Iedereen kan meedoen aan de Run to the Moon and Back. Door de Run to the Moon-app te downloaden en hierin een persoonlijk profiel aan te maken draag je jouw kilometers bij aan de gezamenlijke afstand. Via de app kun je vrienden en familie uitnodigen om elke kilometer die jij aflegt te sponsoren. Of je in deze maand nu vijf kilometer gaat (hard)lopen om je huis of honderd met daarin een Marathon maakt niet uit, elke kilometer is belangrijk om het gezamenlijke doel te behalen! Via de Wish Maps kun je zien voor welke kinderen in jouw omgeving je iets kunt betekenen. Dat zijn er meer dan je denkt! Doe jij ook mee?

Tot zondag!