Algemene email

André van Zadel
info@bosmarathon.nl

Wedstrijd Locatie

Wieksloterweg OZ 10
3766 LS  SOEST

Pers & Sponsoring

Rob Land
info@avpijnenburg.nl

contact

MAIL ONS…

Route & Vragen

Routebeschrijving & Veelgestelde Vragen

Routebeschrijvingen

 

Adres informatie

De atletiekaccommodatie van AV Pijnenburg is gelegen aan de Wieksloterweg OZ 10, 3766 LS, Soest
Telefoonnummer: (035) 6010 434 (alleen tijdens openingstijden).

Om de Pijnenburg Bosmarathon te bereiken moet je dit adres via op je navigatie invoeren:
kruising den Blieklaan – Bosstraat in Soest, u wordt daar opgevangen door verkeersregelaars die u dan verder naar de parkeerplaatsen zullen leiden.

Openbaar vervoer

Indien je met het openbaar vervoer reist:
Uitstappen bij station Soest-Zuid, je steekt de spoorweg over, dan direct linksaf slaan de spoorlijn volgen via de Bosstraat, alsmaar rechtdoor aan het eind vindt u onze atletiekbaan. Dit is ongeveer 1.700 meter lopen.

Vanuit Soesterberg / A28

Vanuit Soesterberg of de snelweg A28 (afslag Soesterberg) richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station “Soest-Zuid”. Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.

Vanuit Baarn / A1

Vanuit Baarn (afslag Soest / Baarn-Noord) N221 langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg volgen, voorbij vier rotondes en het bedrijf “Advisie”, daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.

Vanuit Utrecht / A27

Vanuit Utrecht A27 afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op en deze weg volgen voorbij vier rotondes en daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z’n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van AV Pijnenburg op.

Veelgestelde vragen

 

Wat is de tijdslimiet voor de marathon

De tijdslimiet voor de marathon is vastgesteld op vijf en een half uur.

Douche- en kleedgelegenheid

In het clubgebouw van AV Pijnenburg is voldoende douche- en kleedgelegenheid.

Sportmassage

Op verzoek is er een sportmasseur beschikbaar. Aanvragen hiervoor kunnen gedaan worden via info@bosmarathon.nl

Parcours

Er zijn voor de diverse categorieën speciale parcours uitgezet. De start en finish is altijd op de atletiekbaan.

Het parcours is uitgezet in de prachtige bossen van ‘Laag Hees’ (het voormalige landgoed Pijnenburg). De route gaat over een gevarieerd aantal mooie bospaden en voert je langs unieke en eeuwenoude zandverstuivingen en duintjes. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen er droge of zeer natte plekken in het parcours aanwezig kunnen zijn.

Zie voor meer informatie onze Parcours pagina.